• ponedeljak, 5. decembar 2022.
SNS očekuje ubedljivu pobedu u Vojvodini
Vesti | Politika
0 Komentara

SNS očekuje ubedljivu pobedu u Vojvodini

26. april 2015. godine

Sremska Mitrovica – Na sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke, održanoj u Sremskoj Mitrovici bez prisustva lidera stranke Aleksandra Vučića, poručeno da SNS na izborima u Vojvodini, očekuje ubedljivu pobedu.

Potpredsednik Srpske napredne stranke Igor Mirović je na sednici Glavnog odbora pozvao članstvo da se pripremi za izbore u Vojvodini, bez obzira da li će do njih doći u decembru ili koji mesec kasnije.

– Jasno je da građani očekuju promene i da moramo biti spremni da ih izdejstvujemo, snagom programa, snagom dosadašnjeg delovanja stranke i autoriteta našeg predsednika Vučića – poručio je Mirović dodajući da od članova ne očekuje samo rezultat, nego briljantnu pobedu za politički preobražaj Vojvodine

– Nećemo dozvoliti da samo zamenimo mesta sa onima koji će veoma brzo sa tih mesta otići, već ćemo uspeti da političkim i ekonomskih programom pokažemo rezultate, koristeći resurse koje Vojvodina ima na raspolaganju – rekao je Mirović.

Pošto sednici nije prisustvovao predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, izostala je očekivana rasprava o radu Vlade  Srbije u proteklom periodu. Članovi Glavnog odbora su, bez prisustva novinara, razgovarali o unutarstranačkim izborima i aktuelnoj političkoj situaciji u Vojvodini.

Kako je na početku sednice rekao potpredsednik SNS Igor Mirović, premijer Aleksandar Vučić je poslednjih dana imao imnogo obaveza, jutros je imao izuzetno tešku sednicu Vlade Srbije i kako se ne oseća najbolje nije došao na sednicu u čijem radu je učestvovalo 435 od od 637 članova GO SNS.

 

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: