• sreda, 29. novembar 2023.
Oprezno u saobraćaju
Vesti
0 Komentara

Oprezno u saobraćaju

9. februar 2015. godine

Sremska Mitrovica – Iz “Puteva Srbije” su pozvali sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine, postojeću signalizaciju i ne kreću na put bez odgovarajućih pneumatika i zimske opreme.

Iako su padavine noćas prestale, zbog jakog vetra koji na kolovoz donosi sneg sa njiva, putari i dalje jedva uspevaju da održe prohodnim putne pravce prema fruškogorskim selima.

Kako je nam je izjavio šef smene u sremskomitrovačkoj zimskoj službi Predrag Repajić, svi putevi prvog i drugog prioriteta na gradskom poručju Sremske Mitrovice su prohodni, a noćas je na terenu radilo sedam ekipa zimske službe.

Najteža situacija je na pravcu prema Bešenovačkom Prnjavoru gde kamion zimske službe nije uspeo da probije snežne nanose pa je na taj pravac ovoga jutra upućena i teža mehanizacija.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: