• sreda, 6. decembar 2023.
Zaplenjeno 17 tona duvana
Crna hronika
0 Komentara

Zaplenjeno 17 tona duvana

23. decembar 2014. godine

Beograd – U akciji pripadnika Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, na sedam lokacija u okolini Stare Pazove i Pećinaca pronađeno je i zaplenjeno oko 17 tona duvana, pretežno u listu, saopštio je Biro za saradnju s medijima Ministarstva unutrašnjih poslova.

Zaplenjeno 17 tona duvanaPolicija je pronašla i jednu mašinu za sečenje duvana, naparivač, digitalnu vagu, nešto sasušene biljne materije za koju se osnovano sumnja da je opojna droga marihuana i 10 saksija sa tragovima kanabisa.

– Protiv osam osoba biće podnete krivične prijave za nedozvoljenu proizvodnju i nedozvoljenu trgovinu Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi i Rumi, a Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici prijava protiv jedne osobe za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju policije.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: