• nedelja, 19. maj 2024.
Crna hronika
0 Komentara

Mrtva devojka u slupanom “golfu”

16. decembar 2014. godine

Sremska Mitrovica – Policija je, postupajući po prijavi, danas pronašla slupano putničko vozilo “golf” bosanskih registarskih oznaka, u kanalu pored puta, na putnom pravcu Sremska Rača – Kuzmin. U vozilu je zatečeno beživotno telo mlađe ženske osobe, državljanke BiH, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslvoa.

Kako se navodi u saopštenju, vozilo je pronađeno pored opasne krivine koja nije obeležena znakom i bez zaštitne ograde, na mestu koje je zbog gustog rastinja slabo vidljivo.

Uviđaj lica mesta izvršio je javni tužilac u Sremskoj Mitrovici.

Kako “Sremske novine” saznaju, slupani automobil je pronađen u šiblju u blizini veoma prometnog puta. Vatrogasci-spasioci su, na dojavu Hitne pomoći, brzo stigli na lice mesta, ali praktično nije bilo potrebe da intervenišu. Devojka je već bila mrtva, a njeno telo su izvukli kroz gepek, odnosno kroz peta vrata vozila.

Tokom istrage utvrdiće se identitet nastradale devojke, a uzroci saobraćajne nesreće biće utvrđeni mašinskim veštačenjem vozila, analizom na drogu i alkohol i obdukcijom tela, saopštava MUP.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: