• nedelja, 16. jun 2024.
Počinju “Višnjićevi dani”
Vesti | Šid
0 Komentara

Počinju “Višnjićevi dani”

29. oktobar 2014. godine

Šid – Podizanjem zastave  na platou ispred KOC-a u Šidu, sutra u 18 sati, biće otvoreni 35.-ti po redu “Višnjićevi dani”. Na otvaranju manifestacije biće saopštena imena dobitnika Višnjićeve nagrade, a zatim će glumica Vesna Stanković odigrati monodramu “Milunka Savić”. U petak će učenici Muzičke škole “Filip Višnjić” Šid održati koncert u sali KOC-a,  a domaćin trećeg dana manifestacije, u subotu, biće Višnjićevo.

Na svečanoj akademiji u nedelju u Šidu, biće uručene Višnjićeve nagrade, a manifestacija se završava u ponedeljak, 3. novembra, književnom večeri u Biblioteci “Simeon Piščević” gde će nagrade dobiti učenici, najuspešniji na literarnom konkursu posvećenom velikom guslaru i pesniku.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: