• sreda, 24. april 2024.
U petak akcija dobrovoljnog davanja krvi
Društvo | Vesti | Šid
0 Komentara

U petak akcija dobrovoljnog davanja krvi

25. avgust 2020. godine

ŠidU petak 28. avgusta, u vremenu od 9 do 12 časova u prostorijama Crvenog krsta Šid, Ulica Cara Lazara broj 10, biće održana akcija dobrovoljnog davanja krvi.

Prema rečima Dušice Poletan, sekretara Crvenog krsta, nedostaju sve krvne grupe, tako da se apeluje na sve davaoce koji mogu dati krv da se odazovu ovoj akciji.

-Cilj je da krv čeka pacijenta, a ne obrnuto, tako da se nadam da će se humani ljudi odazvati u što većem broju u ovom terminu. U septembru imamo predviđene tri akcije. Vanredna će biti održana 15. septembra, za grad i sela, takođe u vremenu od 9 do12 časova, u prostorijama Crvenog krsta, a za kraj septembra planirane su još dve akcije u istom danu. Jedna je Šidu u Crvenom krstu, a istog dana, 29. septembra biće održana i druga, u Moroviću, za Morović, Višnjićevo i Jamenu – kaže Dušica Poletan, sekretar Crvenog krsta Šid.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: