• četvrtak, 18. april 2024.
Sprečen pokušaj krijumčarenja nafte
Vesti | Crna hronika | Stara Pazova
1 Komentar

Sprečen pokušaj krijumčarenja nafte

16. jul 2014. godine

Zaplenjena naftaU akciji koju je između devetog i 10. jula izvela rečna ekipa Uprave carina, sprečen je pokušaj krijumčarenja 660 litara nafte, saopštavaUpravacarina i precizira da je nafta otkrivena prilikom kontrole leve obale Dunava u visini 1.186 kilometra, u reonu Novih Banovaca u delu koji je poprilično nepristupačan.

– Tom prilikom su otkrivena tri plastična bureta koja su bila sakrivena u rastinju, a u kojima se nalazilo ukupno 660 litara nafte za koju se pretpostavlja da je poreklom sa stranog broda.U trenutku kada su se pojavili carinici, izvšioci su pobegli sa lica mesta, a burići su službenim gliserom prevezeni do Beograda, navodi se u saopštenju  Uprave carina.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

Jedno reagovanje na “Sprečen pokušaj krijumčarenja nafte”

  1. sasa kaže:

    660 litara? svaka vam cast,ala radite punom parom 🙂 a pustite 660 000litara kada se podmaze 😉

Ostavi komentar

%d bloggers like this: