• subota, 20. april 2024.
Kapitalni projekti u poljoprivredi
Hronika | Inđija | Vesti | Poljoprivreda
0 Komentara

Kapitalni projekti u poljoprivredi

4. mart 2014. godine

Sa prezentacije u IndjijiInđija-Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Goran Ješić, je poljoprivrednicima iz opštine Inđija predstavio mere i konkurse Pokrajinskog sekretarijata u ovoj godini, konkurse Pokrajinskog fonda za razvoj poljoprivrede i kredite Razvojnog fonda Vojvodine koji se odnose na agrar.
Prezentacija mera kojima Pokrajina doprinosi razvoju poljoprivrede, održana je u velikoj sali opštine, a pored predstavnika Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, prisutni su bili i predstavnici Pokrajinskog fonda za poljoprivrede i Razvojnog fonda Vojvodine. Tom prilikom je pokrajinski sekretar Ješić istakao da je za kapitalne investicije u poljoprivredi za ovu godinu predviđeno oko 22 miliona evra u tri različite linije .

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: