• sreda, 28. februar 2024.
Ležeći policajci za sigurniji saobraćaj
Vesti
1 Komentar

Ležeći policajci za sigurniji saobraćaj

20. decembar 2013. godine

PC171339Irig – Zahvaljujući zajedničkom naporu lokalne samouprave i građana Iriga, ova sremska Opština dobila je svoje prve ležeće policajce  i to njih pet koji će u buduće uticati na smanjenje brzine kretanja velikog broja automobila i kamiona koji na dnevnom nivou prolaze kroz strogi centar Iriga.

Postavljanje ležećih policajaca na prilazu Irigu, kako sa rumske, tako i sa novosadske strane, odnosno u strogom centru naselja,  predstavlja početak realizacije zahvteva koje su Irižani podneli nadležnima još letos, a nakon što je još jedan u nizu kamiona usled nekontrolisane brzine provalio u stambeni objekat i završio u dnevnoj sobi jedne iriške porodice. Takođe, i mada su zadovoljni onim što je do sada urađeno, Irižani i dalje ističu da će se ovaj ne mali problem rešiti tek onda kada se konačno izgradi tunel kroz Fušku Goru.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

Jedno reagovanje na “Ležeći policajci za sigurniji saobraćaj”

  1. Stevan Martic kaže:

    Komentar koji ste napisali je blago receno neozbiljan. Lokalna samouprava je probleme u saobracaju shvatila krajnje nestrucno i kao izgovor za nenamensko trosenje budzetskih sredstava. Veliki problem gradjna je iskoriscen za politicku propagandu stranaka u vlasti SO Irig. Da li ste nakon postavljanja prepreka na putu nasli za shodno da posetite Irig i zapitate gradjane sta prozivljavaju nakon postavljanja istih? Posetite inspektora za saobracaj i utvrdite broj zalbi i primedbi na nov nacin zivljenja svih gradjana koji zive u blizini postavljenih prepreka. Uslovi u kojima trenutno zivimo su ravni uslovima na poligonu u Nikincima. Na poziv gradjana , da se postavljene prepreke sto pre uklone, iz lokalne samouprave se niko ne oglasava a kamoli da posete ukucane objekata ispred kojih su postavljeni lezeci policajci. Ubuduce komentare tekstova pisite na osnovu obicnih ljudkih zivota a ne na osnovu politickih prica i nebuloza . Pozdravljam vas i pozivam da navode proverite i istinito obavestite javnost.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: