• sreda, 24. april 2024.
Osumnjičen za krađe automobila
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Osumnjičen za krađe automobila

4. septembar 2013. godine

Zgrada Policijske uprave Sremska MitrovicaSremska Mitrovica – Zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa u produženom trajanju, pripadnici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici lišili su slobode S.T. (28) iz Novih Banovaca,.

On se tereti da je sam i u zajednici sa A.B. iz Nove Pazove koji se već nalazi u pritvoru, na području Zemuna i Stare Pazove, krao putničke automobile starije proizvodnje, marke “golf” i “kadet”, koje su zatim u delovima prodavali otpadima sekundarnih sirovina u Staroj Pazovi.

Nakon policijskog zadržavanja, S.T. je priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, koji mu je odredio pritvor do mesec dana.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: