• petak, 14. jun 2024.
Godišnjica kompanije IGB
Hronika | Inđija | Vesti
0 Komentara

Godišnjica kompanije IGB

25. septembar 2013. godine

Kompanija IGB Automotiv je ovih dana proslavila šest godina uspešnog poslovanja na teritoriji opštine Inđija. Na konferenciji za novinare, koja je tom prilikom organizovana govorili su predsednik opštine Inđija, Petar Filipović, direktor Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza – SIEPA, Božidar Laganin, direktor Fonda za podršku investicija u Vojvodini – VIP, Aleksandar Stojkov  i generalni menadžer kompanije IGB Automotiv Nebojša Dragičević.

Predsednik opštine Inđija, Petar Filipović čestitao je rukovodstvu kompanije IGB Automotiv šest godina uspešnog poslovanja na teritoriji inđijske opštine istakavši da je lokalna samouprava do sada imala izuzetnu saradnju sa nemačkim investitorom.

-Danas u Inđiji kada kažete „grejači“, kako ovu kompaniju zovu meštani, svi znaju na koju firmu mislite. IGB je jedna od najznačajnijih investicija u našoj opštini, a u prethodnim godinama u Inđiju je došlo preko pedeset stranih i domaćih kompanija. Ova kompanija je značajna, pre svega, zbog toga što zapošljava gotovo 1000 naših sugrađana, a ono što je, po meni, još značajnije većinu zaposlenih čine žene.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: