• sreda, 29. novembar 2023.
Šiđani pomagali “zarobljenim” kamiondžijama
Vesti | Šid
0 Komentara

Šiđani pomagali “zarobljenim” kamiondžijama

9. jul 2013. godine

 

Šiđani na auto-putu

Šiđani na auto-putu

Šid – Ulazak susedne Hrvatske u Evropsku uniju, 1. jula, izazvao je velike saobraćajne probleme na graničnom prelazu Batrovci, ali i otvorio neka svakodnevna životna pitanja kada je reč o građanima pogranične šidske opštine. Kilometarske kolone kamiona, zbog prilagođavanja novim propisima i tehničkih problema sa carinskim sistemom na hrvatskoj strani, umnogome su usporile odvijanje teretnog saobraćaja na auto-putu. U početku, kolone su se merile i desetinama kilometara, a na prelaz preko granice čekalo po deset, dvanaest pa i više sati. Na svu sreću, putnički saobraćaj se odvijao bez problema i nije bilo gužvi.

U želji da pomognu “zarobljenim” kamiondžijama, koji su po vrelom letnjem vremenu strpljivo čekali da granični problemi budu otklonjeni, u šidskoj opštini su se pokazali kao pravi domaćini…

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: