• utorak, 16. april 2024.
Leto na Savi
Vesti
0 Komentara

Leto na Savi

20. jun 2013. godine
Organizatori ovogodišnjeg "Leta na Savi"

Organizatori ovogodišnjeg “Leta na Savi”

Sremska Mitrovica – Tradicionalna sportska manifestacija “Leto na Savi“ biće održana i ove godine na gradskoj plaži, od subote, 22. juna, pa sve do početka nove školske godine.
Organizatori manifestacije, Gradska uprava za kulturu, sport i omladinu i Sportski savez grada Sremska Mitrovica, obećavaju najbolje „Leto na Savi“ do sada, sa brojnim aktivnostima i hiljadama učesnika.
Prema rečima organizatora, ovogodišnja sportska manifestacija „Leto na Savi“ biće, pre svega, namenjena deci predškolskog uzrasta i osnovnih škola, dok će sportski profesionalci biti isključivo u ulozi demonstratora.
Ovogodišnja manigestacija zvanično počinje u subotu, 22. juna, sa početkom u 20 časova, kada će biti otvoren turnir u nogotenisu, sa nagradom od 20.000 dinara za prvo mesto.
„Leto na Savi“ okupiće veliki broj učesnika, koji će se oprobati u različitim sportovima – odbojka na pesku, fudbal na pesku, rukomet na pesku, strit basket, i mnogi drugi.
Tu su i igre bez granica – poligoni za decu predškolskog uzrasta, ali i Sportski kamp, koji će biti otvoren od 14. jula, u blizini terena za odbojku. Ovo mesto okupiće decu i roditelje, trenere i poznate ličnosti koji će promovisati sport.
Za ljubitelje uličnog basketa, u petak, 5. jula u Laćarku počinje turnir u strit basketu pod nazivom „Diznilend street basket“, sa nagradom od 120.000 dinara za pobednike turnira.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: