• sreda, 24. april 2024.
Privedeni posle tuče
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Privedeni posle tuče

24. januar 2013. godine

Šid – Zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, uhapšen je  A.V. (20), a slobode je lišen i A.R. (19), koji je osumjičen da je izvršio krivično delo učestvovanje u tuči. Oba osumnjičena su iz Šida.

Kako je saopštila policija, njih dvojica su, sa još dva maloletnika, noću, u Masarikovoj ulici u Šidu, pratili a zatim drvenim motkama napali dvojicu mladića i jednom od njih, A.V. je naneo tešku telesnu povredu. Povređeni je hospitalizovan u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici.

Nakon policijskog zadržavanja, osumnjičeni su privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici koji im je odredio pritvor do 30 dana. Protiv maloletnika biće podneta krivična prijava Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, u redovnom postupku.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: