• subota, 18. maj 2024.
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Pritvoreni zbor razbojništva

22. januar 2013. godine

Sremska Mitrovica – Zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo razbojništva, sremskomitrovačka policija lišila je slobode tri osobe, među kojima i jednu ženu, sve iz Nove Pazove.

Prema saopštenju policije, M. M. (22) je osumnjičen da je maskiran i uz pretnju replikom pištolja, izvršio četiri  razbojništva, a u zajednici sa B. B. (25) i A. D. (32) još jedno razbojništvo. Razbojništva su izvršena u prodavnicama – menjačnicama “Luki komerc” u Vojki, Šimanovcima, Deču i Golubincima, prilikom kojih je protivpravno oduzeto preko 887.000 dinara.

Nakon policijskog zadržavanja i dovođenja istražnom sudiji Višeg suda u Sremskoj Mitrovici, za M.M. i B.B, povratnike u vršenju krivičnih dela, određen je pritvor do mesec dana, dok je A. D. puštena da se brani sa slobode.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: