• sreda, 28. septembar 2022.
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Jedan poginuo, više povređenih

2. oktobar 2012. godine

Sremska Mitrovica – Jedna osoba je izgubila život, dve su teško povređene, a dve devojčice su zadobile lake telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se u nedelju dogodila na putu između Sremske Mitrovice i Velikih Radinaca. U nezgodi, oko 12,20 časova, učestvovala su tri putnička automobila.

Od posledica teških telesnih povreda zadobijenih u ovoj nesreći, u sremskomitrovačkom Medicinskom centru preminuo je Dragan L. (42), vozač putničkog automobila “zastava jugo”, dok je njegov suvozač Ilija L. (71) zadobio teške telesne povrede opasne po život,

Tešku telesnu povredu u vidu preloma ruke zadobila je 11-godišnja devojčica, dok su dve devojčice starosti od 16 i 11 godina zadobile lake telesne povrede.  Devojčice su se nalazile u putničkom automobilu “opel vektra” kojim je upravljala Zorica P. Kako se saznaje, Zorica je vozila devojčice iz Velikih Radinaca do Sremske Mitrovice na odbojkaški trening.

U udesu je učestvovalo i treće vozilo, “opel korsa”, čiji vozač Krstan Dž. nije povređen. Svi učesnici ove saobraćajne nesreće su sa područja Sremske Mitrovice.

Uviđaj na licu mesta izvršio je dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici u prisustvu zamenika osnovnog javnog tužioca i policije.

Policija navodi da se preduzimaju sve potrebne aktivnosti na rasvetljavanju okolnosti u kojima se dogodila ova saobraćajna nesreća.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: