• petak, 19. april 2024.
Braća iz Gnjilana u Šidu uhvaćena sa delovima za protivavionski mitraljez, 30.000 lažnih evra i zastavom OVK
Crna hronika
0 Komentara

Braća iz Gnjilana u Šidu uhvaćena sa delovima za protivavionski mitraljez, 30.000 lažnih evra i zastavom OVK

8. avgust 2019. godine

Carinici su u sredu uveče, u saradnju sa policijom, na graničnom prelazu Šid sprečili pokušaj dvojice kosovskih Albanaca da prokrijumčare dve cevi za protivavionski mitraljez, kao i oprugu i zatvarač za to oružje, saopštila je Uprava carina.

Oružje je otkriveno kada su carinski službenici izdvojili audi nemačkih registarskih oznaka za detaljnu kontrolu, koju su putnici pokušali da izbegnu nuđenjem novca.

Braća iz Gnjilana, stari 24 i 26 godina, koji su se uputili u Nemačku, u automobilu su skrivali delove za protivavionski mitraljez, 30.000 očigledno lažnih evra sa kineskim logom i zastavu terorističke OVK.

Cevi za protivavionski mitraljez sakrili su između naslona zadnjeg sedišta i gepeka, zatvarač su stavili u tapacirung, a oprugu pored akumulatora. Lažni evri nađeni su u torbici koja se nalazila u automobilu.

Carinici i policija su o tome obavestili Tužilaštvo, a automobil je poslat na dodatni pregled skenerom, kako bi se utvrdilo da li se u njemu još nešto krije.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: