• petak, 29. mart 2024.
Održan Kup u lovu udicom na plovak
Sport
0 Komentara

Održan Kup u lovu udicom na plovak

14. septembar 2012. godine

Brčanci najbolji

Sremska Mitrovica – Na Savi kod Gradske pijace u Sremskoj Mitrovici je u nedelju, 9 septembra održano jedno od najstarijih i najprestižnijim takmičenja na ovim prostorima u sportskom ribolovu. Reč je o Kupu Sirmijum u lovu udicom na plovak kojeg tradicionalno organizuje ovdašnje Sportsko ribolovnog društva “Kečiga”.

Ovogodišnji Kup takođe je pobudio veliko interesovanje i potvrdio njegov prestiž i ugled. Svoju umešnost pokazalo je ukupno 17 ekipa sa više od 50 takmičara. Učestvovale su ekipe iz Krčedina,  Zemuna, Brčkog, Beočina, Beške, Gibarca i drugih mesta.

Prvo mesto pripalo je “Kečigi” iz Brčkog, na drugo mesto plasirala se ekipa “Jaz” iz Beočina, dok su treće mesto zauzeli ribolovci iz Surčina

U pojedinačnoj konkurenciji pobednički pehar pripao je Miroslavu Jovaševiću koji je osvojio 2810 poena.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: