• sreda, 21. februar 2024.
Mitrovčani na sajmu u Komendi
Društvo | Vesti
0 Komentara

Mitrovčani na sajmu u Komendi

30. mart 2012. godine

Komenda – Tokom aprila delegacija slovenačkih privrednika posetiće Sremsku Mitrovicu, a u isto vreme će i jedan slovenački investitor dostaviti konkretnu ponudu za kupovinu sremskomitrovačkog “Mitrosa” – izjavio je gradonačelnik Sremske Mitrovice u Komendi kraj Ljubljane gde je sa visokim zvaničnicima slovenačkog ministarstva poljoprivrede i opštine Komenda otvorio Prolećni sajam poljoprivrede, šumarstva, građevinarstva i komunalne mehanizacije.

Otvaranju sajma sa 600 izlagača iz Slovenije, Hrvatske, Mađarske i Austrije, prisustvovalo je i 50  voćara, stočara i ratara iz sremskomitrovačke opštine, a na jednom od štandova predstavljena je i turistička ponuda Sremske Mitrovice.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: