• četvrtak, 13. jun 2024.
Na bolničkom lečenju šest  povređenih
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Na bolničkom lečenju šest povređenih

9. novembar 2014. godine

Sremska Mitrovica – Nakon ukazivanja prve pomoći i detaljnih medicinskih pregleda, na bolničkom lečenju  zadržano je šest osoba sa telesnim povredama zadobijenih u sinoćnoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod Sremske Mitroice.

Kako je „Sremskim novinama“ potvrdila portparolka Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici Biljana Sremčić, u ovu zdravstvenu ustanovu  primljeno je šest lica sa lakim i  teškim telesnim povredama, a jedna osoba je odmah transportovana u beogradski Urgentni centar. Ostali povređeni su zadržani na Odeljenju opšte hirurgije Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici i tokom noći njihovo zdravstveno stanje je bilo stabilno.

Nesreća, u kojoj su učestvovala četiri putnička vozila, dogodila se sinoć nešto pre 19 časova u severnoj traci auto-puta Beograd – Šid, oko 500 metara pre isključenja za Sremsku Mitrovicu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: