• četvrtak, 18. jul 2024.
Krali branike kraj puteva
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Krali branike kraj puteva

16. januar 2012. godine

Sremska Mitrovica – Zbog osnovane sumnje da su izvršili produženo krivično delo teške krađe i tešku krađu u pokušaju, sremskomitrovačka policija je uhapsila Duška J. (35) iz Beške i Savu J. (25) iz Krčedina,.

Oni su osumnjičeni su od polovine decembra prošle i u januaru ove godine, na prilazima autoputu Novi Sad – Beograd, na petlji kod Beške, kod devijacije i na nadvožnjaku, kao i na samom autoputu, ukrali 173 zaštitna čelična branika, takozvana „plašta“ i 56 odstojnika, a na putnom pravcu Krušedol – Banstol, na teritoriji opštine Irig, ukrali 61 branik. Ukradene branike su sekli na komade i prodavali na otpadu sekundarnih sirovina u Staroj Pazovi.

Ukupna materijalna šteta naneta građevinskim preduzećima “Alpina” iz Beograda i “Srem put” iz Rume, procenjuje se na više od 2,8 miliona dinara.

Nakon saslušanja, istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici je Dušku J. i Savi J. odredio pritvor do mesec dana.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: