• utorak, 16. april 2024.
Šid obeležava Dan opštine
Vesti | Šid
0 Komentara

Šid obeležava Dan opštine

1. decembar 2011. godine

Šid – Šiđani će u utorak, 6. decembra, obeležiti 67. godišnjicu oslobođenja u Drugom svetskom ratu. Obeležavanje ovog dana, ujedno i praznika Opštine Šid, počeće u 10 časova svečanom sednicom Opštinskog odbora SUBNOR-a, u sali SO, u 10 časova. Nakon sednice, na gradskom groblju biće položeni venci na grobnicu „pod petokrakom“ i održan pomen oslobodiocima. Svečana sednica SO, uz kulturno – umetnički program, počeće u 12 časova, u sali KOC-a. Predsednica opštine Šid Nataša Cvjetković tradicionalno će dodeliti 6. decembarsku nagradu i zahvalnice Opštine Šid.
U okviru obeležavanja dana Opštine Šid, Opština poklanja svojim sugrađankama i sugrađanima koncert Dejana Cukića, koji će se održati u nedelju, 4. decembra, u sali KOC-a sa početkom u 20 časova.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: