• subota, 13. april 2024.
Svečano uručenje nagrada 10. februara
Društvo | Sport | Vesti | Pećinci
0 Komentara

Svečano uručenje nagrada 10. februara

1. februar 2023. godine

Najbolji sportisti, sportski radnici i kolektivi u pećnačke opštini okupiće se i ove godine u Sportskoj hali u Donjem Tovarniku na dodeli Godišnje sportske nagrade Sportskog saveza “Razvoj sportova”.

Svečanost dodele Godišnje sportske nagrade za 2022. godinu biće održana u petak, 10. februara, a kako je rekao sekretar Razvoja sportova Milan Đokić, biće to prilika da se po deveti put nagrade najuspešniji pojedinci i kolektivi koji su dali svoj doprinos razvoju sporta u opštini Pećinci tokom protekle godine, čime su na najbolji način reprezentovali svoju opštinu na takmičenjima širom zemlje.

– I ove godine nagrađujemo pojedince i kolektive u juniorskoj i seniorskoj kategoriji, sportske radnike i škole koje su postigle najbolje rezultate na takmičenjima za prošlu godinu. Takođe, uručićemo i plakete institucijama bez kojih ne bi bilo moguće organizovati, kako školska, tako i ostala takmičenja, a veliku zahvalnost dugujemo i pećinačkoj lokalnoj samoupravi na podršci i razumevanju – izjavio je Đokić.

On je dodao da će i ove godine, kao i svih prethodnih, svim članovima pećinačkog Razvoja sportova, svim osnovnim i srednjoj školi, kao i predškolskoj ustanovi biti uručena sportska oprema i rekviziti kao poklon pećinačke lokalne samouprave.

Sportski savez „Razvoj sportova“ broji 40 klubova članova i oko 2.000 registrovanih sportista, a na svečanosti dodele Godišnje sportske nagrade za 2022. godinu, okupiće se najbolji od najboljih iz sveta sporta iz naše opštine. Pokrovitelj manifestacije je Opština Pećinci.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: