• petak, 12. jul 2024.
Prijave zbog paljevina
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Prijave zbog paljevina

8. oktobar 2011. godine

Sremska Mitrovica – U požaru koji se u četvrrtak dogodio oko 11,30 časova u blizini Krčedina kod Inđije, izgorele su tri traktorske prikolice. Požar je izazvao S. P. (72) tako što je zapalio strnjiku na svojoj njivi. Usled jakog vetra, vatra je zahvatila kukuruzovinu u prikolicama.

Kako je saopštila policija, protiv vlasnika njive biće podneta prekršajna prijava zbog spaljivanja strnih useva na otvorenom prostoru.

Inače, do sada je zajedničkim radom policije i Odeljenja za vanredne situacije u Sremu obrađena 61 prekršajna prijava protiv poznatih lica koja su na ovaj način izazvala požar.

U isto vreme, policija je upozorila građane da će pripadnici policije i Odeljenja za vanredne situacije kažnjavati sva neodgovorna lica koja izazivanjem požara na njivama nanose veliku materijalnu štetu i potencijalno ugrožavaju svoju i tuđu bezbednost.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: