• ponedeljak, 22. jul 2024.
Svirka na gradskom trgu – ENTER Music Fest
Vesti
0 Komentara

Svirka na gradskom trgu – ENTER Music Fest

2. jul 2011. godine

Young Stars

Sremska Mitrovica – Drugi ENTER Music Fest otvoren je juče, u 20.30 časova, na gradskom trgu. Ovaj značajan muzički događaj, koji pruža šansu mladim neafirmisanim bendovima da se predstave, organizovao je Omladinski klub Grada, u saradnji sa Kancelarijom za mlade i Ekološkim klubom. Za dve večeri, koliko Festival traje, publika će imati priliku da čuje 24 izvođača. Juče su se, pored mitrovačkih, predstavili i bendovi iz Šida, Loznice i Republike Srpske, dok će  večeras publika imati priliku da čuje i vidi izvođače iz Iriga, Rume,  Stare Pazove, Novog Sada, Šapca i Sremske Mitrovice.

Gosti su zadovoljni organizacijom, smeštajem i binom, što znači da su se Mitrovčani i ovoga puta pokazali kao dobri domaćini. Svima koji su propustili jučerašnju svirku svetujemo da večeras prošetaju do gradskog trga i zabave se uz dobru muziku.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: