• subota, 20. april 2024.
U tak­mi­čar­skom de­lu osam pred­sta­va
Kultura
0 Komentara

U tak­mi­čar­skom de­lu osam pred­sta­va

2. jun 2011. godine

49. susrete otvorila glumica Ružica Sokić

Pod ge­ne­ral­nim po­kro­vi­telj­stvom op­šti­ne Sta­ra Pa­zo­va, uz po­dr­šku po­kra­jin­ske Vla­de, Za­vo­da za kul­tu­ru Voj­vo­di­ne, po­kra­jin­skog Se­kre­ta­ri­ja­ta za kul­tu­ru i in­for­mi­sa­nje, voj­vo­đan­skog i op­štin­skog Sa­ve­za ama­te­ra i sta­ro­pa­zo­vač­kog Cen­tra za kul­tu­ru, u Sta­roj Pa­zo­vi 21.ma­ja otvo­re­ni su 49. su­sre­ti ama­ter­skih po­zo­ri­šnih dru­šta­va Voj­vo­di­ne. Smo­tru ko­ja će se za­vr­ši­ti u ne­de­lju 29. ma­ja pro­gla­še­njem po­bed­ni­ka i do­de­lom pri­zna­nja u su­bo­tu otvo­ri­la je po­zna­ta glu­mi­ca Ru­ži­ca So­kić. Pred­sed­nik op­šti­ne Go­ran Jo­vić na otva­ra­nju Smo­tre je ka­zao da je “in­ve­sti­ra­nje u kul­tu­ru, in­ve­sti­ra­nje u bu­duć­nost”, dok je Mi­lan Mi­ćić, za­me­nik po­kra­jin­skog se­kre­ta­ra za kul­tu­ru i in­for­mi­sa­nje iz­ja­vio da će Po­kraj­na i da­lje po­dr­ža­va­ti ove Su­sre­te. U kon­ku­ren­ci­ji pa­zo­vač­ka pu­bli­ka ima­će pri­li­ku da vi­di osam naj­bo­ljih po­zo­ri­šnih ostva­re­nja, od ukup­no 56 pred­sta­va ko­li­ko je ove se­zo­ne bi­lo u voj­vo­đan­skoj pro­duk­ci­ji. Tak­mi­ča­re će oce­nji­va­ti ži­ri, kao i pu­bli­ka.

Kao jed­na od tri pra­te­će ma­ni­fe­sta­ci­je Su­sre­ta je i  Iz­lo­žba ULUSP-a u ho­lu Po­zo­ri­šta ko­ja je otvo­re­na ne­po­sred­no pred po­če­tak 49. su­sre­ta.

G.M.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: