• nedelja, 19. maj 2024.
Održana Skupština stočara Srema i Mačve
Ekonomija | Poljoprivreda | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Održana Skupština stočara Srema i Mačve

21. novembar 2017. godine

Učesnici SkupštineSremska Mitrovica – Asocijacija stočara Srema i Mačve bila je domaćin skupa odgajivača svinja, koji je održan sinoć u Sremskoj Mitrovici. Organizaciju je pomogla i mitrovačka Agencija za ruralni razvoj, a ovo je treće veće okupljanje stočara u poslednje dve godine. Gosti predavači na Skupštini bili su: Oliver Stanković, direktor “Edufarm” d.o.o Crvenka i Žarko Avramov, doktor veterinarske medicine. Gost na Skupštini bio je i Nenad Terzić, šef odeljenja za stočarstvo u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.
Zoran Erić, predsednik Asocijacije stočara Srema i Mačve iz Sremske Mitrovice, u pozdravnom obraćanju, najavio je otvaranje kancelarije ovog udruženja, čiji je sufinansijer Ministarstvo poljoprivrede.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: