• ponedeljak, 15. jul 2024.
Zaplenjen amfetamin, kokain, hašiš…
Društvo | Hronika | Pećinci | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Zaplenjen amfetamin, kokain, hašiš…

9. jul 2024. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pećinicima i Sremskoj Mitrovici uhapsili su V. P. (32), M. I. (33) i D. N. (28), zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa njihovih kuća na području Pećinaca i Sremske Mitrovice, policija je zaplenila paketiće sa materijama za koje se sumnja da su amfetamin, kokain i hašiš, biljke i semenke za koje se sumnja da su indijska konoplja, tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, četiri digitalne vagice i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje opojnih droga.

Iz kuće V. P. oduzeto je i 40 patrona za lovačku pušku, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivične prijave, biti privedeni tužilaštvu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: