• četvrtak, 18. jul 2024.
Subotište proslavilo seosku slavu
Hronika | Pećinci
0 Komentara

Subotište proslavilo seosku slavu

11. jul 2024. godine

Povodom seoske slave u Subotištu, predstavnici Saveta mesne zajednice Subotište i Opštine Pećinci položili su 7. jula venac na spomenik palim borcima i žrtvama fašizma u Drugom svetskom ratu.

Zamenik predsednika opštine Pećinci Zoran Vojkić je tom prilikom istakao da moramo da pamtimo kolika je cena rata, ali da moramo i da budemo spremni da sačuvamo slobodu za generacije koje dolaze, kao što su je naši preci sačuvali za nas.

U susret obeležavanju Ivanjdana Savet mesne zajednice u ovom naselju je organizovao četvrtu po redu Pasuljijadu, koja je ove godine okupila 20 ekipa, a prvu nagradu, televizor, osvojila je domaća ekipa Školarci.

Dvodnevni noćni turnir u malom fudbalu okupio je 16 ekipa, a prvu nagradu, u iznosu od 60.000 dinara, osvojila je ekipa Platičevo.

www.pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: