• sreda, 17. jul 2024.
Humanitarni turnir za Minu Pošarac iz Rume
Vesti | Ruma
0 Komentara

Humanitarni turnir za Minu Pošarac iz Rume

3. jul 2024. godine

Ruma-

Poziv na Humanitarni Turnir u Odbojci za Minu Pošarac

Pozivamo vas da nam se pridružite na humanitarnom turniru u odbojci koji organizujemo kako bismo prikupili sredstva za lečenje naše drage Mine Pošarac. Turnir će se održati 9. jula 2024. godine od 17 do 21 časova u sportskoj hali u Rumi, u organizaciji Osnovne škole ” Dušan Jerković”.

Na turniru će učestvovati nastavnici i učenici osnovnih škola iz Rume, Hrtkovaca, Grabovaca, Rume, kao i rekreativni sportisti iz cele zajednice.

Pored sportskog nadmetanja, biće organizovana i prodaja odštampanih majica, nakita i drugih rukotvorina. Sav prihod od prodaje i turnira biće namenjen za pomoć Mini Pošarac.

Dođite i podržite nas, uživajte u odbojci i doprinesite ovom humanitarnom cilju. Svaka vaša pomoć i prisustvo su dragoceni.

Vidimo se u Rumi!

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: