• nedelja, 16. jun 2024.
Nagrađeni najbolji sportisti Srema
Vesti
0 Komentara

Nagrađeni najbolji sportisti Srema

24. januar 2014. godine

1622031_10152278313837150_723369338_nSremska Mitrovica – Svečanošću održanom danas u Hotelu Srem, pedeset i četvrti put za redom, “Sremske novine” nagradile su najbolje sportiste Srema izabrame u tradicionalnoj anketi našeg lista.

Dodeljeno je 35 nagrada i to po deset u kategorijama najboljih seniora, juniora i ekipa, odnosno pet u kategoriji najuspešnijih škola.

Prvo mesto u kategoriji seniora pripalo je ove godine Mariji Vučenović, kopljašici mitrovačkog Atletskog kluba “Srem”. Najbolji u kategoriji seniora bio je Aleksa Turudić iz Kajak kluba “Val”, takođe iz Sremske Mitrovice, dok je prvo mesto u kategoriji ekipnog sporta pripalo Muškom odbojkaškom klubu “Inđija”. Najbolja u kategoriji školskog sporta bila je i ove godine Srednja eknomska škola “Deveti maj”.

Kako je u svom obraćanju najboljim sportistima istakao direktor naše kuće Dragan Đorđević, dodelom ovih nagrada “Sremske novine” se zahvaljuju sportistima na uloženom trudu i ostvarenom rezultatu, dajući im ujedno podstrek da nastave sa napredovanjem, podstičući ujedno mlade naraštaje da krenu putem najuspešnijih sremskih, srpskih, balkanskih, evropskih i svetskih sportista.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: