• četvrtak, 18. jul 2024.
Policijska stanica i Vatrogasno-spasilačka jedinica iz Rume organizuju Dan otvorenih vrata
Društvo | Hronika | Ruma | Vesti
0 Komentara

Policijska stanica i Vatrogasno-spasilačka jedinica iz Rume organizuju Dan otvorenih vrata

20. jun 2024. godine

U petak, 21. jula od 9 do 11 časova, na Gradskom trgu u Rumibiće održan Dan otvorenih vrata, koji organizuje Policijska stanica u Rumi i Vatrogasno-spasilačka jedinica iz Rume. Dan otvorenih vrata je preventivno-promotivna aktivnost čiji je cilj neposredna komunikacija policije sa građanima, posebno sa decom.

Predviđena je poseta i druženje sa mališanima iz Predškolske ustanove „Poletarac“ iz Rume.

Policija posebnu pažnju posvećuje bezbednosti najmlađih sugrađana, zbog čega intenzivno sarađuje sa vaspitno-obrazovnim ustanovama, u cilju uspostavljanja i razvijanja poverenja dece u policiju, koja je dužna da ih zaštiti i kojoj uvek mogu da se obrate za savet i pomoć.

Takođe, policijski službenici Policijske stanice u Rumi i vatrogasci-spasioci predstaviće policijsku profesiju i svoj rad, izložiti vozila i prateću opremu, razgovarati sa građanima i pružati savete u okviru svoje nadležnosti.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: