• ponedeljak, 22. jul 2024.
71-godišnja Jelica Inđić motorom na pijacu
Društvo | Zabava | Stara Pazova
0 Komentara

71-godišnja Jelica Inđić motorom na pijacu

28. oktobar 2023. godine

Prošlog četvrtka, po lepom vremenu, velika gužva u centru Stare Pazove, uobičajena za pijačni dan. Među gospođama sa cegerima i pijačnim kolicima, vitalna gospođa na motoru.

-Imam 71 godinu, živim u Vojki i redovno dolazim iz Vojke motorom na pijacu u Staroj Pazovi. Ne mogu da nosim mnogo u rukama pa mi je ovako najzgodnije. Na motoru nosim i koncentrat za piliće i sve što treba – objašnjava Jelica Inđić.

Naučila je motor da vozi odavno.

-Pre tridesetak godina, kada je sin imao Tomos i ja sam naučila da vozim motor. Sada sam prešla na električni i ne treba mi nikakva dozvola – dodaje ona.

Crveni Jelicin električni motor je nov, od prošle godine, kaže da ga je naručila i kupila u Pančevu za 600 evra. Neophodan joj je za obavljanje svakodnevnih poslova.

-Sutra idem u Novu Pazovu na kontrolu kod lekara, naravno motorom – kaže Jelica, popravlja torbe sa pijace i odlazi svojim vozilom.

B.T.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: