• petak, 14. jun 2024.
7 miliona za kupovinu minibusa
Društvo | Hronika | Pećinci | Vesti
0 Komentara

7 miliona za kupovinu minibusa

7. jun 2024. godine

Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić uručio je 4. juna ugovore predstavnicima 17 lokalnih samouprava, vredne ukupno 119 miliona dinara, namenjene kupovini minibuseva za prevoz stanovništva u ruralnim sredinama.

Ugovor vredan 7 miliona dinara je u ime opštine Pećinci potpisao predsednik opštine Siniša Đokić, koji je izjavio da će novi minibus biti od koristi mnogim stanovnicima naše opštine.

-Novi minibus ćemo iskoristiti da omogućimo besplatan prevoz učenicima koji odlaze na školska takmičenja, deci i mladima koji pohađaju Dnevni boravak za decu i mlade sa smetnjama u razvoju, udruženjima žena za učešće na manifestacijama, sportskim kolektivima za odlazak na takmičenja i svim drugim udruženjima građana i organizacijama koje budu imale potrebu za prevozom. Sve smo to i do sada finansirali, a sa novim minibusom biće mnogo lakše obezbediti prevoz svima kojima je neophodan – izjavio je predsednik Đokić.

Izvor/foto: pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: