• nedelja, 19. maj 2024.
Muzički piknik “Zmajeve” škole za Dan porodice
Društvo | Zabava | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Muzički piknik “Zmajeve” škole za Dan porodice

15. maj 2024. godine

Osnovna škola “Jovan Jovanović Zmaj” će ove godine obeležiti Dan porodice zajedničkim koncertom učenika da učenicima Muzičke škole “Petar Krančević” u sredu, 15. maja 2024. sa početkom u 17 časova na školskom igralištu.

Planirano je da otvoreni prostor “Zmajeve” škole bude pretvoren u muzički piknik za roditelje i prijatelje, na kom će i oni moći da se oprobaju u muzičko – scenskim performansima.

Ideja je da posetioci na koncert ponesu ćebe, stolice, omiljene grickalice i dobro raspoloženje, i da, uživajući u nastupima autora i izvođača različitih muzičkih žanrova, bar na kratko, u jednoj porodičnoj atmosferi, užurbanost svakodnevice ostave iza sebe.

Biće to prilika da se još jednom ukaže na značaj porodice kao najjačeg stuba u sazrevanju svakog pojedinca i na važnost dobrih porodičnih odnosa, koji se neguju kroz zajedničke aktivnosti, porodične priče i anegdote, razumevanje, međusobno uvažavanje, podršku i neizmernu ljubav.

Koncert, koji dve škole organizuju u saradnji sa Asocijacijom učeničkih parlamenata osnovnih i srednjih škola Grada Sremska Mitrovica i Gradskom upravom za obrazovanje, otvara valcer učenika osmog razreda Zmajeve škole, članova Učeničkog parlamenta.

U slučaju lošeg vremena, ceo događaj će biti premešten u hol škole.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: