• utorak, 21. maj 2024.
Koncert inkluzivnog hora “Ison” 15. maja u medicinskoj školi
Kultura | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Koncert inkluzivnog hora “Ison” 15. maja u medicinskoj školi

10. maj 2024. godine

Odbor za versku nastavu Eparhije sremske i Medicinska škola “Draginja Nikšić” organizuju koncert inkluzivnog hora “Ison” iz Novog Sada pod dirigentskom palicom Miše Blizanca, u sredu 15. maja sa početkom u 19 časova u holu Medicinske škole “Draginja Nikšić” u Sremskoj Mitrovici.

Pored hora “Ison” nastupiće i Etno grupa “Srpski dom” pod vođstvom Ivane Marketanović, kao i Hor osnovne i srednje muzičke škole “Petar Krančević” iz Sremske Mitrovice, kojim rukovodi dirigent Jovanka Ivanić.

Ovo će biti i prilika da svi posetioci u duhu Vaskrsa i radosti najvećeg hrišćanskog praznika pogledaju izložbu radova višestrukog šampiona u plivanju i vaterpolu Aleksandra Kovačevića iz Laćarka.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: