• utorak, 23. april 2024.
U nedelju otvaranje izložbe fotografija Slobodana Čavića
Društvo | Hronika | Pećinci | Kultura | Vesti
0 Komentara

U nedelju otvaranje izložbe fotografija Slobodana Čavića

1. april 2024. godine

Povodom Međunarodnog dana Roma koji se svake godine obeležava 8. aprila, u holu Kulturnog centra Pećinci, u nedelju, 7. aprila, sa početkom u 18.00 časova, biće otvorena izložba crno-belih fotografija i promocija kataloga „Besmrtne duše“ našeg nagrađivanog fotografa Slobodana Čavića iz Šimanovaca

Izložba promoviše život Roma iz pećinačke opštine i trenutke iz njihovog svakodnevnog života koje je zabeležio autor obilazeći romska naselja.

U okviru promocije kataloga, čiji je izdavač centralna ustanova kulture u opštini Pećinci, pod pokroviteljstvom pećinačke lokalne samouprave, učestvuju pored autora izložbe Slobodana Čavića, još i istoričar umetnosti Petar Jončić i pisac Aleksandar Đorđević iz Šimanovaca. Posetioci će izložbu moći da pogledaju od 7. do 21. aprila ove godine svakog radnog dana od 8.00 do 15.00 časova u holu Kulturnog centra.

pecinci.org

Foto: Slobodan Čavić

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: