• ponedeljak, 29. april 2024.
Prvo mesto za mitrovačke odbojkašice
Sport | Srem bez predrasuda | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Prvo mesto za mitrovačke odbojkašice

3. april 2024. godine

Kadetska selekcija GŽOK Srema, u nedelju 31. marta, odigrala je finalni turnir na nivou Vojvodine u Kleku.

Prva utakmica odigrana je protiv ekipe Štrand-volley iz Novog Sada, i završena rezultatom 3:0 za GŽOK Srem. Ekipa Srema se tom pobedom plasirala u finale i borbu za zlatnu medalju.

U finalu igračice Srema su se susrele sa domaćinom turnira, a ekipa Kleka je pružila snažan otpor. Posle četiri neizvesna seta Sremice su prelomile u svoju korist i rezultatom 3:1 osvojile prvo mesto na turniru.

Ovom pobedom obezbedile su direktan plasman na kadetsko državno prvenstvo, koje će se odigrati u maju.

Naše devojke su odnele i pojedinačne nagrade. Dunja Stanković proglašena je za najboljeg libera turnira, a Mina Mihajlović je bila MVP.

Katarina Čutović

Projekat “U susret jednakosti – Srem bez predrasuda” se realizuje u okviru Programa malih medijskih grantova koji finansira Ambasada SAD, a administrira Nezavisno udruženje novinara Srbije. Stavovi, mišljenja i zaključci izneseni u projektu nužno ne izražavaju stavove NUNS i Ambasade SAD već isključivo autora.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: