• nedelja, 19. maj 2024.
Odata pošta kapetanu Krunoslavu Ivankoviću
Društvo | Vesti | Šid
0 Komentara

Odata pošta kapetanu Krunoslavu Ivankoviću

17. april 2024. godine

Na katoličkom groblju u Šidu u prisustvu porodice, kuma, prijatelja, predstavnika lokalne samouprave i predstavnika organizacija i udruženja koje neguju i razvijaju patriotske i slobodarske tradicije, odata je pošta kapetanu prve klase VJ Krunoslavu Ivankoviću koji je pre 25 godina 14. aprila 1999. godine herojski položio svoj život na oltar otadžbine braneći njen integritet i celovitost na karauli Košare od agresije šiptarskih terorista, albanske vojske i NATO agresora.

Vence i cveće na grobnicu u kojoj počiva kapetan Krunoslav Ivanković položili su supruga Vida Ivanković, kćerka Sindi Ivanković, predsednik SO Šid Tihomir Stamenković u ime lokalne samouprave i delegacije OO SUBNOR Šid, GO SUBNOR Sremska Mitrovica-OO Šid, MO SUBNOR Laćarak, OO Saveza rezervnih vojnih starešina Šid i Udruženja srpsko-ruskog prijateljstva Šid.

Porodici i okupljenim prigodnim rečima se obratio predsednik SO Šid Tihomir Stamenković, a stihove o pogibiji kapetana Ivankovića govorio je šidski pesnik Slobodan Cvitković.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: