• nedelja, 19. maj 2024.
Nagrade za “Tošine” mlade pijanistkinje
Društvo | Hronika | Pećinci | Vesti
0 Komentara

Nagrade za “Tošine” mlade pijanistkinje

29. april 2024. godine

Na VIII internacionalnom takmičenju Sirmium music fest u Sremskoj Mitrovici, koji je održan od 24. do 28. aprila, najmlađe učenice OMŠ „Teodor Toša Andrejević“ u klasi klavira nastavnice Ivane Ohmut, osvojile su visoke nagrade u svojim kategorijama – Milica Pavlović iz Šimanovaca, osvojila je prvu nagradu sa 96 bodova, dok je Natalija Prijić iz Pećinaca dobila drugu nagradu sa osvojen 91 bod.

-Izuzetno sam zadovoljna radom i napretkom svih svojih učenika. Milici i Nataliji je ovo prvo klavirsko takmičenje i mogu samo reći da su uspešno ,probile led’. Naredno takmičenje nas očekuje u Beogradu, tokom maja – izjavila je Ohmut.

Zajedno sa svojim učenicama, takmičila se i nastavnica Ivana Ohmut, koja je pobedila u najvišoj kategoriji za komplementarni klavir i time pružila izuzetan primer svojim đacima.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: