• utorak, 21. maj 2024.
Kviz “Šta znaš o zdravlju” za učenike u Rumi
Društvo | Ruma
0 Komentara

Kviz “Šta znaš o zdravlju” za učenike u Rumi

11. april 2024. godine

Povodom Međunarodnog dana zdravlja koji se obeležava 7. aprila, Crveni krst Ruma je u Domu penzionera organizovao tradicionalni kviz “Šta znaš o zdravlju” na kome je učestvovalo 58 učenika iz rumskih osnovnih i srednjih škola.

Marko Ćulibrk, sekretar Crvenog krsta Ruma je pojasnio da kviz obuhvata dve kategorije učesnika – osnove škole i srednje škole, koji svoje znanje pokazuju na testu, a pobednici iz obe kategorije se kvalifikuju za Pokrajinsko takmičenje o zdravlju.

-U cilju nam je svakako promovisanje zdravih stilova života i zdravlja, mentalnog i fizičkog, pravilnog načina ishrane, sportskih aktivnosti i mentalnog aspekta očuvanja ličnosti – rekao je Ćulibrk.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: