• nedelja, 14. april 2024.
Besplatan vrtić za sve mališane
Društvo | Hronika | Beočin | Vesti
0 Komentara

Besplatan vrtić za sve mališane

3. april 2024. godine

Predškolska ustanova „Ljuba Stanković“ iz Beočina od juče vrši upis dece u vrtić a pravo da konkurišu imaju deca rođena najkasnije do 30.juna 2023. godine.

Zahtevi za upis podnose se elektronskim putem, preko usluge eVrtić na nacionalnom portalu eUprava, u periodu od 2. aprila do 10. maja. Takođe, roditelji mogu i lično preuzeti zahteve i podneti dokumentaciju u centralnom vrtićkom objektu PU „Ljuba Stanković“ u Beočinu na adresi Dositeja Obradovića 4 a.

Prijave se vrše za celodnevni boravak svih uzarsnih grupa kao i za poludnevni boravak u pripremne predškolske grupe, uz napomenu da su prema Zakonu o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja, roditelji dece rođene u periodu od 1. marta 2018. godine do 28. februara 2019. godine u obavezi da upišu dete u pripremni predškolski program.

Za sve ostale grupe, upis će se vršiti prema raspoloživim kapacitetima ustanove. Više informacija o konkursu možete pogledati na zvaničnoj stranici opštine Beočin www.beocin.rs.

Odlukom Skupštine opštine Beočin i ove godine sva deca sa teritorije opštine Beočin imaće mogućnost besplatnog pohađanja vrtića.

foto: pexels.com

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: