• utorak, 23. april 2024.
Više vozača kažnjeno zbog vožnje pod uticajem narkotika i alkohola
Društvo | Hronika | Inđija | Ruma | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Više vozača kažnjeno zbog vožnje pod uticajem narkotika i alkohola

22. mart 2024. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici otkrili su, prilikom kontrole saobraćaja, petoricu vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom narkotika i dvojicu vozača u stanju potpune alkoholisanosti.

Patrola u Rumi isključila je iz saobraćaja četrdesetčetvorogodišnjeg vozača „lančije“ pod dejstvom metadona, kao i tridesettrogodišnjaka koji je pod dejstvom kanabisa vozio „škodu“. Kod tridesettrogodišnjaka je pronađen paketić sa suvom biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana pa će, nakon veštačenja, protiv njega biti podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.
Policija u Inđiji otkrila je četrdesettrogodišnjaka koji je upravljao „alfa romeom“ pod uticajem heroina, a u Sremskoj Mitrovici dvadesettrogodišnjaka koji je upravljao „golfom“ bez vozačke dozvole i pod uticajem kanabisa, kao i tridesetogodišnjeg vozača „opela“ pozitivnog na kokain.

U Irigu je zatečen dvadesetsedmogodišnjak koji je upravljao biciklom sa električnim motorom sa 2,41 promil alkohola u organizmu, a u Inđiji tridesetšestogodišnji biciklista sa 2,24 promila alkohola.
Ovim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: