• četvrtak, 18. april 2024.
U subotu “Sirmium Dance Now”
Društvo | Zabava | Sport | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

U subotu “Sirmium Dance Now”

4. mart 2024. godine

Tradicionalni plesni festival “Sirmium dance now” biće održan u subotu, 9. marta sa početkom u 10:00 časova u Poslovno sportskom centru “Pinki” u Sremskoj Mitrovici.

Najmlađi uzrast dece u kategoriji street plesova prestaviće se u vremenu od 10 do 12:30 časova, a zatim je planiran defile učesnika i svečano otvaranje festivala. Najatraktivniji deo programa počeće u 19 časova kada će se u okviru “Gala večeri” predstaviti najbolji iz svih kategorija i nadmetati za specijalne nagrade.

Stručni žiri koji će doneti odluku o najboljima biće u sastavu: predsednik žirija Snežana Andrejević, Dragana Ilić, Gabrijela Teglaši, Nataša Jelača Vojvodić, Svetlana Subotić eminentni umetnici iz domena plesa.

Voditelj programa biće Sandra Štetina, a za obradu rezultata je zadužen “Sly Dance”.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: