• sreda, 17. april 2024.
Otvorena vrata OŠ “Sveti Sava” za roditelje i buduće đake prvake
Društvo | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Otvorena vrata OŠ “Sveti Sava” za roditelje i buduće đake prvake

20. mart 2024. godine

Osnovna škola “Sveti Sava” u Sremskoj Mitrovici poziva roditelje i buduće đake prvake na Dan otvorenih vrata koji će biti organizovan u četvrtak 21. marta sa početkom u 17 časova.

-U susret proleću otvaramo vrata naše škole za buduće đake prvake. “Velika škola velikog srca“ nalazi se na periferiji grada, u mirnoj ulici, sklonjenoj od frekventnih saobraćajnica, bezbedna za učenje i boravak dece. U školi se nalazi besplatan produženi boravak uz raznovrstan ručak na bazi keteringa. Naša škola je jedina koja će budućim prvacima pružiti stučnu podršku u razvoju grafomotorike pri početnom pisanju i čitanju u prvim nedeljma školke godine. Zbog adekvatnog spoljašnjeg sportskog terena učenici će imati i praktičnu nastavu iz oblasti bezbednosti u saobraćaju. Kroz nastavu primenjuje se Montesori i NTC nastava. U školi se realizuje i besplatna školica sporta koja je projekat Ministarstva omladine i sporta usmerena na pravilan rast i razvoj dece kroz razne fizičko – zdravstvene aktivnosti – navodi se u saopštenju škole.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: