• subota, 20. april 2024.
Otkriveno više drogiranih vozača na sremskim putevima
Društvo | Vesti
0 Komentara

Otkriveno više drogiranih vozača na sremskim putevima

1. mart 2024. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici otkrili su prilikom kontrole saobraćaja petoricu vozača koji su upravljali vozilima pod uticajem opojnih droga, od kojih dvojicu bez vozačke dozvole.

Patrola u Inđiji zaustavila je tridesetdevetogodišnjaka koji je upravljao neregistrovanim „pežoom“ pod dejstvom alkohola i amfetamina i bez vozačke dozvole. S obzirom da su mu u prethodne dve godine izrečene dve pravosnažne presude za teže saobraćajne prekršaje, protiv njega je podneta prekršajna prijava i privremeno oduzet „pežo“ kojim je upravljao.

Takođe u Inđiji, zatečen je i dvadesetdvogodišnji vozač „folksvagena“ pod dejstvom kanabisa.
Policija u Rumi podneće krivičnu prijavu za krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja protiv dvadesetpetogodišnjeg vozača „opela“ koji je, pod uticajem alkohola i amfetamina vozilom udario u banderu, usled čega su tri osobe u automobilu zadobile lake telesne povrede.

Policija u Staroj Pazovi otkrila je dvadesetdvogodišnjaka koji je vozio „pežo“ pod uticajem kanabisa i kokaina i bez vozačke dozvole, a u blizini Graničnog prelaza Sremska Rača tridesetogodišnjeg vozača „golfa“ pozitivnog na kanabis.

Ovim vozačima određeno je zadržavanje nakon čega su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: