• subota, 20. april 2024.
Narednog vikenda Brestač proslavlja slavu
Društvo | Hronika | Pećinci | Vesti
0 Komentara

Narednog vikenda Brestač proslavlja slavu

29. mart 2024. godine

Prva seoska slava u opštini Pećinci biće obeležena predstojećeg vikenda u Brestaču, a centralni program slave je u nedelju, 31. marta.

Program počinje u 10.00 časova polaganjem venca na spomenik palim borcima i žrtvama fašizma u Drugom svetskom ratu.

U 11.00 časova, na starom strelištu kod fudbalskog stadiona biće održana ekološka radionica za najmlađe „Druženje sa lovcima u prirodi“. Organizator radionice je Lovačko društvo Brestač, a dobrodošli su svi mališani i njihovi roditelji kojima je priroda u srcu i koji žele da se bolje upoznaju sa značajem života u skladu sa prirodom.

Za 12.00 časova zakazan je defile konjskih zaprega u organizaciji brestačkih uzgajivača konja, a skup zaprega je kod novog lovačkog doma od 11.00 časova.

U 13.00 časova na repnom polju počinje lovačka šicara u organizaciji Lovačkog društva Brestač, a strelci će i ove godine moći da se takmiče na klasičnoj šicari i u gađanju glinenih golubova.

Od 16.00 časova biće odigrana prvenstvena utakmica između domaćeg OFK „Brestač“ i gostiju iz Jaska – FK „Car Uroš“.

Pokrovitelji slave su Opština Pećinci i Mesna zajednica Brestač.

pecinic.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: