• utorak, 23. april 2024.
Mitrovački gimnazijalci među pobednicima 7. Regionalnog app izazova
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Mitrovački gimnazijalci među pobednicima 7. Regionalnog app izazova

11. mart 2024. godine

Aplikacija BQuiet, tima “Sylent” Mitrovačke gimnazije osvojila je glavnu nagradu na 7. Regionalnom app izazovu i to jednoglasnom odlukom žirija u čijem su sastavu bili predstavnici Telekoma Srbija, m:tel-a Crna Gora i m:te-a BiH.

Glavna nagrada pripala je i timu iTek Srednjoškolskog centra „Milutin Milanković“ iz Milićia i aplikacija ARTour, kao i timu Vision EXPERTS i aplikaciji Vision Assist, Srednje Elektro-Tehničke škole „Vaso Aligrudić“ iz Podgorice . Podgoričani su osvojili i specijalnu nagradu za inovativnost „Snaga inovacije – Igor Osmokrović“.

Timove dobitnike glavne nagrade očekuje poseta konferenciji u Barseloni, a specijalna nagrada za inovativnost dodeljena je u vidu prestižnih mobilnih telefona.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: