• Tuesday, 6. June 2023.
Počeli radovi na asfaltiranju ulica u Braziliji i Čereviću
Hronika | Beočin
0 Komentara

Počeli radovi na asfaltiranju ulica u Braziliji i Čereviću

18. May 2023. godine

U narednih mesec dana Pop Milenkova ulica u Čereviću kao i Zlatiborska ulica u Braziliji dobiće novi asfalt a predsednica opštine Beočin Biljana Janković obišla je radove koji su u toku i sastala se sa izvođačima i građanima.

– Nastavljamo sa realizacijom plana ulaganja u putnu infrastrukturu naših sela i nakon Karađorđeve ulice u Dumbovu, na red su došle i ulice sa značajnim oštećenjima u Braziliji i Čereviću. Drago mi je što za sada sve aktivnosti idu u dogovorenim rokovima i kada završimo posao ovde u planu je i asfaltiranje ulice Nikole Pašića u Rakovcu. Sredstva za ovu namenu izdvojena su u potpunosti iz opštinskog budžeta a ukupnom iznosu od 44 miliona dinara – istakla je Janković tokom obilaska terena.

Prema njenim rečima, investicije u putnu infrastrukturu na teritoriji opštine Beočin biće nastavljene zahvaljujući i sredstvima koja je opština dobila od Uprave za kapitalna ulaganja APV-a u iznosu od 100 miliona dinara.

– Značajna podrška stigla nam je i iz Pokrajine i u ovoj godini moći ćemo planski da uradimo 10 ulica u Beočin gradu i okolini čije će asfaltiranje i bolji saobraćajni uslovi značiti našim građanima. Cilj nam je da ravnomerno ulažemo u grad ali i naša sela i čeka nas veliki posao jer su problemi sa putnom infrastrukturom brojni i postepeno moramo rešavati prioritete – rekla je Janković.

Zbog aktuelnih radova molimo građane da budu pažljivi prilikom vožnje i kretanja u ovim delovima opštine kao i da poštuju izmenjeni režim saobraćaja. O početku radova u svim ostalim ulicama, Opština Beočin će blagovremeno obavestiti građane.

Foto: Ismet Ademovski

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.
%d bloggers like this: