• sreda, 17. april 2024.
Prinudna likvidacija 3.581 firme
Društvo | Ekonomija
0 Komentara

Prinudna likvidacija 3.581 firme

25. februar 2024. godine

Agencija za privredne registre Republike Srbije saopštila je da je od 7. do 12. februara pokrenut postupak prinudne likvidacije 3.581 privrednog društva.

Registrator nadležan za vođenje Registra privrednih subjekata doneo je, po službenoj dužnosti, akta o pokretanju postupka prinudne likvidacije i istovremeno objavio oglase o prinudnoj likvidaciji u trajanju od 60 dana, u skladu sa članom 547 stav 4 Zakona o privrednim društvima.

Rešenja registratora u papirnoj formi poslata su putem pošte na registrovane adrese sedišta privrednih društava, a elektronska forma registratorove odluke, zajedno sa oglasom o pokretanju prinudne likvidacije, objavljeni su na internet stranici APR.

Objavljenim dokumentima pristupa se unosom matičnog broja ili poslovnog imena društva u pretraživače: Pretraga oglasa i obaveštenja za registrovane subjekte ili Pretraga privrednih društava.

Od dana objavljivanja oglasa o prinudnoj likvidaciji, društvo ne može da registruje promene podataka u Registru privrednih subjekata.

Više informacija o statusu društva za vreme trajanja oglasa o prinudnoj likvidaciji možete pogledati ovde.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: